Az idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Magyar Fényrekámgyártók Szövetségének tavaszi kispályás focikupája a Győr Olimpiai Sportpark multicsarnokában, mely kiemelkedően színvonalas helyszínt biztosított a rendezvénynek.

Az idei tornára 6 csapat nevezett. Az A csoportban a Béflex Zrt. a NeonSign Kft. és a Polisign Kft. csapata vívott csoportmérkőzéseket a továbbjutásért, míg a B csoportot az Alustart Kft. az EKI Creative Kft. és a Sign System Kft. focistái alkották.

A csoportmérkőzéseket követően az első és második helyezettek a döntőbe jutásért mérkőztek meg, míg a harmadik helyezettek nagyon élvezetes helyosztó meccset játszottak.  

A tornán szép számmal összegyűlt szurkolók remek hangulatot teremtettek, a leghangosabb szurkolótábor (SignSystem Kft) dobokkal is fokozta a hangulatot, míg a legnagyobb szurkolótáborral a Polisign Kft büszkélkedhetett. A lelkes szurkolótáborokat a szervezők focilabda és focipálya tortákkal díjazták.

Kiosztásra került a legjobb kapus díja, melyet  Loksa Csaba (NeonSign Kft) kapott kiváló védéseiért, a legjobb mezőnyjátékosnak Farkas Ádámot (EKI Creative Kft)választották meg, a legszebb gólt Tinnyei Zsolt (Polisign Kft) rúgta, a gólkirály az idén Tóth István (Alustart Kft) lett. Az évente kiosztásra kerülő ’legszebb lábú játékos’  az idén Réz Imre (Sign System Kft) lett, aki sajnos a kupa során megsérült, de szerencsére már felépült sérüléséből.

Az Alustart Kft csapata kitűnő, nagyon összeszokott játékkal az idén harmadjára szerezte meg a Vándorkupát, amely a következő tornáig az ő tulajdonukban lesz.

A további helyezések:

2. EKI Creative Kft

3. Béflex Zrt

4. NeonSign Kft

5. SignSystem Kft

6. Polisign Kft

A tornán sportszerű, magas színvonalú mérkőzéseket láttunk, látványos összjátékkal, szép labdavezetésekkel, izgalmas szerelésekkel és káprázatos gólokkal. A torna jó hangulatú ebéddel és hangos élménybeszámolókkal zárult.