Több mint 20 éve valósítunk meg minden reklámeszközökkel, belső design-nal és fémmegmunkálással kapcsolatos egyedi elképzelést. A HSF tagjaként fontosnak tartjuk a szakmán belüli együttműködést, a tapasztalatok megosztását, ami a fejlődés egyik kulcsa és azt, hogy egy ilyen szövetség keretein belül versenytársakból partnerek lehetnek.

Fő tevékenységünk az egyedi betűdobozok, világítóreklámok tervezése, gyártása, szerelése, valamint a nagyformátumú digitális nyomtatás. Emellett készítünk autódekorációt, kiállítási állványokat és installációkat, cégportálokat, egyedi táblarendszereket, projekttáblákat és nyomdai termékeket, reklámkiadványokat. Belső design üzletágunk képes kielégíteni minden belsőépítészeti koncepciót kezdve a faldekorációtól egészen az egyedi bútorokig.

Az elmúlt több mint két évtized alatt rugalmas fémmegmunkálási tevékenységünkkel már az iparban is letettük a névjegyünket.

Stabil piaci jelenlétünk alapját biztosítja, hogy képesek vagyunk a fenti projekteket teljes körűen felügyelni, mely jelenti

  • az igények pontos felmérését,
  • a megbízóval való kreatív együtt gondolkodást,
  • a pontos és gyors tervezést,
  • a szakszerű kivitelezést kizárólag minőségi alapanyagokból,
  • és az azt igénylő munkák kihelyezését, szerelését és garanciális javítását.

Kreatív tervezőirodával, korszerű eszközökkel, komplett lakatos műhellyel és nagy gyakorlati tapasztalattal felvértezett munkatársaink jelentenek garanciát a kifogástalan eredményre. Referenciáink és szakmai elismeréseink egyaránt mutatják, hogy a felépített szakmai és technikai háttérnek köszönhetően a piac meghatározó szereplői vagyunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk partnereink szakmai és piaci sikereihez, de hidd el, nem dőlünk elégedetten hátra. Mindennapjainkat átszövi a folyamatos kreativitás, az innováció, az állandó fejlődés és újítás.

Fő törekvésünk, hogy új és leendő ügyfeleink igényeit az üzleti korrektség jegyében a legmagasabb minőségben, rugalmasan és gyorsan elégítsük ki.

Megbízóink olyan hosszútávú, valódi partnerként tekinthetnek ránk, akikhez egyaránt fordulhatnak konkrét elképzelésekkel, ötletekkel és célkitűzésekkel is.

 

http://felirat.hu/