HSF VÁNDORKUPA Kispályás futball torna – 2016. április 2.

MEGHÍVÓ

A Magyar Fényreklám Gyártók Szövetsége kispályás futball tornát szervez, amelyre minden tagot (céget) tisztelettel meghív. Hagyományteremtő céllal várjuk a focit szerető tagtársak tulajdonosaiból, vezetőiből és dolgozóiból álló csapatokat, hogy megmérkőzzenek a HSF vándorkupáért. Reméljük, hogy ez a sportos, kötetlen és jókedvű rendezvény is hozzájárul a tagok közötti kommunikációhoz.

Időpont: 2016. április 02. szombat.
Helyszín: METROSPORT PÁLYA 1162 Budapest, Csömöri út 158.
Pálya: 20 x 40 méteres, vonalas, fedett műfüves pálya + egy palánkos pálya a bemelegítéshez
Játékidő: 2 x 10-12 perc. A jelentkező csapatok számától függően változhat! Hivatásos bíró vezeti a mérkőzéseket.
Csapatok: 5+1-es csapatok léphetnek pályára, korlátlan cserelehetőséggel.

Egy csapatba max. 12 játékos nevezhető. A tornán első sorban a reklámgyártó cégek dolgozóiból, tulajdonosaiból alakított csapatok vehetnek részt. Maximum 2 fő külsős családtaggal erősíthető a keret.

Díjazás: Az első helyezett elnyeri a HSF vándorkupát, amelyet egy évig birtokolhat. A 2. – 3. helyezett és a legeredményesebb játékos (Gólkirály) oklevélben részesül.

Jelentkezési határidő:

Kérünk mindenkit, hogy részvételi szándékát 2016. 02. 10-ig jelezze a bacskai@polisign.hu e-mail címre küldött levélben.

Nevezési díj: 12 000 Ft/csapat, 2016. március 16-ig lehet a nevezési díjat befizetni a HSF bankszámla számára. Amennyiben a befizetés nem történik meg adott határnapig, a nevezés érvénytelen, a kupán a csapat nem vehet részt! A torna napján nevezni nem lehet!

A pályabérlést és a hivatásos bíró közreműködését a HSF finanszírozza. A csapatok ellátása önköltséges.

További információk:

A lebonyolítás pontos menetét a jelentkező csapatok száma határozza meg, ezért arról, valamint az ellátás helyi lehetőségeiről későbbiekben tudunk tájékoztatást küldeni.

A tornán mindenki saját felelősségére vesz részt. Kérjük a csapatokat, hogy egységes pólóban, valamint műfüves pályára alkalmas cipőben vegyenek részt a tornán. Stoplis cipő használata szigorúan tilos!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Várjuk szeretettel a jelentkezéseket!

 

HSF VÁNDORKUPA 2016

Metrosport pálya, 1162 Budapest, Csömöri út 158.