Meghívó Focikupára – Tárnok 2019

Untitled-1-01-273x300

MEGHÍVÓ A IV. HSF FOCIKUPÁRA

A Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége a IV. HSF Focikupát Tárnokon szervezi, melyre szeretettel meghív minden tagot és szurkolói táborát.

Várjuk a szövetségi tagok labdarúgást kedvelő csapatait, hogy ismét megküzdjenek a most már hagyományőrző tavaszi HSF Focikupán a vándorkupáért. Idén első alkalommal a foci mérkőzések mellett lehetőség nyílik megcsillogtatni a tagok bowling tudását is, így várjuk bowling szerető, vállalkozó kedvű versenyzők jelentkezését is. Természetesen számítunk a jókedvű szurkolótáborok támogatására is.

A rendezvény időpontja: 2019. március 30. szombat, 10:00 óra

A rendezvény helyszíne: Tárnoki Katlan – 2461 Tárnok, Rákóczi út 81.

Tudnivalók a pályáról: 20×40 méteres műfüves pálya, 3×2 méteres kapukkal.

Játékidő: 2×10 perc. A mérkőzéseket hivatásos játékvezető bírálja.

Csapatok: 5+1-es csapatok léphetnek pályára, korlátlan cserelehetőséggel, maximum 12 játékossal. A tornán első sorban a cégek dolgozóiból, tulajdonosaiból nevezett csapatok vehetnek részt, max. 2 fő idegenlégiós csapattaggal.

Díjazás: a legeredményesebb csapat elnyeri a HSF vándorkupát, melyet a következő focikupáig birtokolhat.

További díjak: a 2. és a 3. helyezett csapat, a legtöbb gólt lövő játékos – Gólkirály, a legjobb mezőnyjátékos, a legjobb kapus, és közönségdíjak találnak gazdára.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. március 5. kedd.

 

Bowling csapatok: tagonként (csapatonként) három-három fő nevezését várjuk. Megfelelő létszám mellett külön női és férfi versenyt is rendeznénk. Ezen sportág esetében külsős nem nevezhető.

Bowling pálya: párhuzamosan két pályán zajlanak a versenyek. Váltócipő használata kötelező, ami a helyszínen biztosított.

Díjazás: az 1. helyezett aranyérmet, a 2. helyezett ezüstérmet a 3. helyezett csapat tagjai bronzérmet vihetnek haza. A legtechnikásabb és legeredményesebb játékosokat egyénileg is díjazzuk.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. március 5. kedd.

Egyéb információk: A pályabérlést és a hivatásos bíró közreműködését a HSF finanszírozza. A csapatok ellátása önköltséges. A pontos részleteket a jelentkező csapatok függvényében egy további mellékletben foglaljuk össze. Kérjük a csapatokat, hogy a mérkőzéseken egységes mezben vegyenek részt. A műfüves labdarúgó pályán bármilyen füvön alkalmas edző-, terem-, salakos cipő használható. A gumistoplis focicipő használható, de nem javasolt (stoplik mérete nem haladhatja meg a 13 mm-t), magunk és sporttársaink védelmében. Fém- és kemény stoplis cipő használata szigorúan TILOS!

Kérjük a kedves csapatokat, hogy nevezési szándékukat pontos létszámmal, a szurkolók tekintetében is legkésőbb a kiírt jelentkezési határidőig, 2019. március 5 napjáig jelezzék!

Minél több nevező csapatra és népes szurkolótáborra számítunk idén is!

 

Érd, 2019. 02. 25.

Üdvözlettel,
HSF elnökség

 

IV. HSF Focikupa

Tárnoki Katlan, 2461 Tárnok, Rákóczi út 81.