Fényreklám kézikönyv magyar nyelven

Az első kötet Útmutó fényreklám-berendezések kialakításához címmel jelent meg Németországban. Alapját az 1974-ben Gerhardt Gut szerkesztésében megjelet "Fényreklámok kézikönyve" képezte.

A magyar fordítás a Hansen Neon Gmbh 2007 évi kiadás alapján készült. Szerzők: Udo Fischer, Veit Franke, Hans-Thomas Hansen, Viktor Keppler, Karl Kurz. Fordította: Agárdi Tamás

Az első kötet sorra veszi a fényreklámok, világító reklámberendezések különböző típusait. A fotókkal, rajzokkal illusztrált lehetőségeket rövid magyarázó szöveg kíséri.

Az Alapok c. fejezet általános ismereteket és gyakorlati tapasztalatokon alapuló tanácsokat tartalmaz a fényreklámok tervezéséhez, kihelyezéséhez. Rövid és közérthető módon nyújt támpontokat a tervezőknek, megrendelőknek. 

Tartalom jegyzék

FRKK1 kötet tartalom-4

 

A második kötet fordítása a Hansen Neon GmbH 2010. évi kiadása alapján készült. Szerzők: Udo Fischer, Veit Franke, Hans-Thomas Hansen, Viktor Keppler, Karl Kurz. Fordította: Agárdi Tamás

A második kötet első sorban a reklámgyártó szakemberek tájékoztatását, képzését szolgálja. 

A fény és színtani alapoktól kezdve az alap és szerelési anyagok és gyártási fázisok bemutatásán át, a helyszíni szerelés és karbantartás kérdésein keresztül átfogó ismereteket nyújt.

Tartalom jegyzék

Az I. és II. kötet együtt 35 000,-Ft-ért vásárolható meg a HSF-től.

FRKK2 kötet tartalom-5