II. HSF Focikupa

0469

Idén második alkalommal találkoztak a Fényreklámgyártó cégek foci csapatai, hogy megmérkőzzenek a HSF Vándorkupáért.

A tavalyi év kupagyőztese, az Alustart Kft. szervezte az idei tornát Hódmezővásárhelyen. A viharos – esős időre tekintettel a Balogh Imsi Sportcsarnokra esett a helyszínválasztás. Így az időjárástól függetlenül, kiváló körülmények között léphettek pályára a csapatok, hivatásos bírók vezetése mellett.

Idén hat csapat nevezett be, akik Győrből, Debrecenből, és Budapestről érkeztek. Sorsolást követően két csoportban zajlottak a körmérkőzések, majd a döntőbe jutásért, illetve a helyosztó meccsekre került. A döntőt idén az Alustart és a Béflex játszotta, ahol is az előbbi csapat megvédte elsőségét és Hódmezővásárhelyen tartotta a kupát. A Neon Sign és a Polisign is javított tavalyi eredményén. Előbbi a harmadik, utóbbi az 5. helyet szerezte meg.

Az Alustart játékosai rendelkeznek sport múlttal, és időnként a hétköznapokban is összejárnak focizni. A Béflex játékosok szintén aktívan fociznak, de különböző csapatokban. A mostani torna előtt csak egyszer tudtak közösen edzeni. A Neon Sign és a Polisign január óta heti rendszerességgel találkoztak és felkészülési meccseket játszottak. A budapesti cégek játékosai között érlelődött az elhatározás, hogy gyakrabban kellene összejárniuk hasonló, barátságos mérkőzésekre. Ha ez megvalósul nem csak a cégvezetés, de a dolgozók között is teret nyer a jó hangulatú együttműködés.

A 2017. évi HSF torna végeredménye: Különdíjak:

1. ALUSTART FÉNYREKLÁM
2. BÉFLEX
3. NEONSIGN
4. SIGN SYSTEM
5. POLISIGN
6. BEPRO

A torna gólkirálya: Abonyi Ádám – ALUSTART
Legjobb kapus:    Bánki Horváth Krisztián – ALUSTART
Legjobb játékos : ifj. Bárán László – BÉFLEX
Legszebb gól: Fűtő Ádám – NEONSIGN
Legszebb lábú játékos: Bene Gellért BEPRO